بورسیه تحصیلی در کانادا اگر چه انواع متعددی را دارا می باشند. اما توجه کنید که اخذ بورسیه تحصیلی کانادا کاری بسیار رقابتی است و تنها تعداد محدودی از این بورسیه ها وجود دارد و علاقه مندان از سراسر دنیا خواستار دریافت این بورسیه های برای تحصیل هستند. بنابراین ضروری است برای دریافت این بورسیه های تحصیلی سریعتر اقدام گردد. و دقت کنید برای دریافت بورسیه تحصیلی فرم های متعددی بایستی تکمیل گردد.
یکی از پرتقاضاترین کشورها برای بورسیه تحصیلی و برای مهاجرت در سراسر دنیا کانادا می باشد که دارای بهترین و پیشروترین سیستم های آموزشی در دنیا است. سالانه چند ده هزار دانشجو برای تحصیل به این کشور مهاجرت می کنند. بر اساس رتبه بندی QS، 3 دانشگاه کانادا در زمره 50 دانشگاه برتر دنیا هستند و 10 دانشگاه در میان 200 دانشگاه برتر دنیا قرار دارند.
2 دانشگاه برتر کانادا عبارتند از :
بهتر از بدانید شانس کمی برای دریافت بورسیه در مقطع کارشناسی کانادا دارید. بورس مقطع کارشناسی ارشد کانادا با درصد کمتری قابل دریافت است اما اکثرا برای دوره های ریسرچ محور بوده و برای دوره های کورس محور بیشتر دانشگاه ها بورسیه ارائه نمیکند. در مقطع دکتری در رشته های مهندسی حتی بدون داشتن نمره زبان امکان اخذ بورسیه وجود دارد. میزانبورس تحصیلی در کانادا در مقطع دکتری بستگی عوامل مختلفی از قبیل میزان بودجه دانشگاه، میزان بودجه ای که استاد راهنما برای پروژه در نظر گرفته و مبلغی که او در اختیار دارد و هم چنین سطح توانایی دانشجو دارد.
نام کانادا از واژهٔ سرخپوستی Kanata به معنی «دهکده» یا «سرپناه» میآید. در سال ۱۵۳۵، ساکنان این منطقه که اکنون با نام شهر کبک شناخته میشود، از این واژه استفاده کردند تا نشانی این محل را به ژاک کارتیه که مقصدش به سمت دهکده استاداا بود بدهند. کارتیه واژهٔ کانادا را هم برای آن دهکده و هم کل منطقهای که در آن زمان به آن دونا ا میگفتند استفاده میکرد. در سال ۱۵۴۷ در نقشهها نیز با همین عنوان کانادا ثبت شد.
کانادا به ۱۰ استان و ۳ ناحیه یا قلمرو تقسیم شدهاست. استانها در مجموع استقلال زیادی از دولت مرکزی دارند، اما، درجهٔ این آزادی عمل در نزد قلمروها کمتر است. مهمترین استان از لحاظ اقتصادی و ی استان انتاریو میباشد که شهرهای تورنتو و اتاوادر آن قرار دارند. کِبـِک، آلبرتا، بریتیش کلمبیا، منیتوبا، نیوبرانزویک، نیوفاندلند و لابرادور، نووااسکوشیا، انتاریو، جزیرهٔ پرینس ادوارد آیلند وسسکچوان استانهای این کشور هستند. ۳ قلمروی آن نوناووت، قلمروهای شمال غرب و یوکان است. نوع حکومت در استانها، فدرالیسم با درجهٔ خودمختاری بیشتر، از دولت فدرال است که این خودمختاری در نوع حکومت قلمروها کمتر به چشم میخورد. هرکدام از این دو بخش، یعنی استانها و قلمروها، دارای فهرستی از سمبلهای منحصر به خود هستند.
استانها، مسئول اکثر برنامههای اجتماعی، مثل مراقبتهای بهداشتی، آموزش و پرورش و رفاه عمومی (کمکهای مالی) هستند و با هم بیشتر درآمد را از دست فدرال دریافت میکنند، که این اصل تقریباً در میان ساختار حکومتی کشورهای متحد در جهان، وجود دارد. دولت فدرال، با اعمال قدرت خود میتواند تهای ملی را در مناطق استانی نیز، به اجرا بگذارد، مثل لایحهٔ الحاقی بهداشت کانادا؛ که البته مسئولین استانی میتوانند آنها را نادیده بگیرند، اما این مسئله در عمل به ندرت اتفاق میافتد. برابرسازی پرداختیها (حقوق)، توسط دولت فدرال صورت گرفت تا به مردم اطمینان ببخشد که استانداردهای برابری در مورد ارائهٔ خدمات و اخذ مالیات، در میان استانهای فقیر و غنی، ارائه میشود.
تمام استانهای این کشور اعضای قوهٔ مقننه که از سرتاسر ایالات و استانها انتخاب میشوند و ریاست آن به عهدهٔ نخستوزیر است را انتخاب میکنند، به همان روشی که خود نخستوزیر انتخاب میشود. هر استان همچنین دارای یک بخش است که نمایندهٔ ملکه الیزابت است، همانند استاندار کانادا، که به پیشنهاد نخستوزیر کانادا به این سمت منصوب میشود که در سالهای اخیر، در اینباره با دولتهای استانی نیز، م میشود.
جمعیت کانادا بر طبق آخرین گزارش اداره آمار کانادا، بیش از سی و پنج میلیون و پنجاه و شش هزار نفر است. حدود چهار پنجم مردم کانادا در شهرهایی که کمتر از ۱۵۰ کیلومتر تا مرزهای آمریکا فاصله دارند زندگی میکنند.
منبع : ویکی پدیا-کانادا
درباره این سایت